nieuws

BAM eist gunning werk klaverblad

bouwbreed

bunnik – BAM Groep eist vandaag bij de Raad van Arbitrage gunning van een wegenbouwproject in Drachten. Dat heeft het bouwconcern bevestigd. Het gaat om een ontbrekende lus van een klaverblad bij Drachten. Opdrachtgever Rijkswaterstaat besteedde het werk vorig jaar september aan, maar is nog altijd niet tot gunning overgaan. “Wij eisen gunning omdat we […]

bunnik – BAM Groep eist vandaag bij de Raad van Arbitrage gunning van een wegenbouwproject in Drachten. Dat heeft het bouwconcern bevestigd.

Het gaat om een ontbrekende lus van een klaverblad bij Drachten. Opdrachtgever Rijkswaterstaat besteedde het werk vorig jaar september aan, maar is nog altijd niet tot gunning overgaan. “Wij eisen gunning omdat we destijds de laagste aanbieder waren”, zegt een woordvoerder van BAM. Rijkswaterstaat heeft erkend dat de gunning “vervelend lang duurt”.

Volgens de opdrachtgever is vertraging ontstaan door “nieuwe regelgeving en gewijzigde inzichten”.

Reageer op dit artikel