nieuws

Kantorenpark voor bloemenveiling

bouwbreed

naaldwijk ­ AM Vastgoed ontwikkelt samen met veilingorganisatie Flora Holland in Naaldwijk een kantorenpark voor de glastuinbouw. Met de realisatie van het thematische Horti Business Center is een investering gemoeid van 60 miljoen euro.

Het kantorenpark, dat uiteindelijk 26.000 vierkante meter groot wordt, zal in fases worden ontwikkeld. Inmiddels is het startsein gegeven voor een kantoor van 6500 vierkante meter. Als gebruiker van de helft van het gebouw heeft Flora Holland zich vastgelegd. Voor de andere helft wordt nog een huurder gezocht. De oplevering van het acht verdiepingen tellende pand staat gepland voor medio 2004.

Het Horti Business Center zal bestaan uit vijf kantoorgebouwen op Frade Parc Westland. Flora Holland is met een omzet van 1,9 miljard euro de grootste bloemenveiling ter wereld.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels