nieuws

Roestvaststalen balk beveiligt schuifpui

bouwbreed Premium

ijsselstein – Met de schuifpuibeveiliger van Astra Beveiligingen weren alle soorten schuifpuien of schuiframen inbrekers.

De leverancier uit IJsselstein levert beveiligers voor puien met het schuivende deel aan de buitenzijde en voor puien met het schuivende deel aan de binnenzijde. De beveiligers worden gecombineerd met een slot van het type Axa 3012.

De balk is uit roestvast staal gemaakt. Astra levert die in vier standaard maten tot 2 meter die op de locatie op lengte worden gemaakt. Voor puien waarvan het schuivende deel aan de binnenkant schuift (binnenschuiver) volstaat de standaard schuifpuibalk. Puien waarvan het schuivende deel aan de buitenzijde schuift (buitenschuiver) vergen een extra hoek uit roestvast staal. De balk kan ook voor houten hef-schuifpuien worden gebruikt.

Als bij gebruik van bijzetsloten wordt vergeten de sloten te openen, zet iemand die de deur toch probeert open te maken met de hendel zoveel kracht op de sloten dat die kapot of los raken. De schuifpuibalk heeft hiervan geen last en beweegt gewoon met de deur op en neer.

Reageer op dit artikel