nieuws

Nieuwe collecties binnenzonwering

bouwbreed Premium

nunspeet – Afschermen van het daglicht in kantoren is noodzakelijk, vooral als veel met beeldschermen wordt gewerkt. Toch wil de mens het daglicht blijven beleven en naar buiten kunnen kijken. Lichtwering in verschillende transparanties zal daarom steeds meer worden toegepast. Dit zei ergonoom en verlichtingsdeskundige Paul Settels bij de presentatie van de nieuwe projectcollectie voor […]

nunspeet – Afschermen van het daglicht in kantoren is noodzakelijk, vooral als veel met beeldschermen wordt gewerkt. Toch wil de mens het daglicht blijven beleven en naar buiten kunnen kijken. Lichtwering in verschillende transparanties zal daarom steeds meer worden toegepast. Dit zei ergonoom en verlichtingsdeskundige Paul Settels bij de presentatie van de nieuwe projectcollectie voor binnenzonwering van B & C Projects te Nunspeet.

De zonweringscollectie is afgestemd op de eisen die worden gesteld aan de ergonomie en klimaatbeheersing binnen gebouwen, aldus de producent.

De serie is ingedeeld op stof- en materiaalkwaliteit. Bij iedere kwaliteit is aangegeven of het kan worden verwerkt tot een verticale of horizontale jaloezie, plisségordijn, rolgorijn, vouwgordijn, paneelgordijn of gewoon gordijn.

De collectie omvat onder meer screenstoffen in drie transparanties, gemetalliseerde stoffen in drie transparanties en negen kleuren en parelmoerstoffen. Ook is er de BaHaSafe stof, die geuren en schadelijke stoffen neutraliseert en de Mediplus kwaliteit, met een antibacteriële werking.

Reageer op dit artikel