nieuws

Metaal van Sita naar Van Dalen

bouwbreed

arnhem – Sita Metaal Recycling heeft zijn activiteiten op het gebied van metaalstromen verkocht aan schrootverwerker Van Dalen. De transactie vloeit voort uit de keuzes voor kernactiviteiten binnen Sita Nederland. Van Dalen en Sita zijn een strategische samenwerking aangegaan wat betreft de schrootstromen in Nederland. Van Dalen verwerkt jaarlijks een miljard ton schroot. Het Moerdijkse […]

arnhem – Sita Metaal Recycling heeft zijn activiteiten op het gebied van metaalstromen verkocht aan schrootverwerker Van Dalen. De transactie vloeit voort uit de keuzes voor kernactiviteiten binnen Sita Nederland. Van Dalen en Sita zijn een strategische samenwerking aangegaan wat betreft de schrootstromen in Nederland.

Van Dalen verwerkt jaarlijks een miljard ton schroot. Het Moerdijkse bedrijf is behalve op zes Nederlandse vestigingen ook in België, Groot-Brittannië en Turkije actief.

Sita, met hoofdkantoor te Arnhem en 49 vestigingen elders in het land, verzamelt en verwerkt jaarlijks in Nederland 2,3 miljoen ton afval. Tot de werkzaamheden behoren ook rioolreinigen, vegen en kolkenzuigen.

Reageer op dit artikel