nieuws

Enschedese wijk krijgt nieuw gezicht

bouwbreed

enschede – Het centrale deel van de wijk Stadsveld in Enschede ondergaat de komende vijf jaar een opknapbeurt. Woningcorporatie Domijn investeert 28 miljoen euro in de nieuwbouw van een gezondheidscentrum en 128 appartementen en de renovatie van twee flats. Stadsveld vormt één van de zeven herstructureringsgebieden van Enschede. Midden in de wijk komt het gezondheidscentrum […]

enschede – Het centrale deel van de wijk Stadsveld in Enschede ondergaat de komende vijf jaar een opknapbeurt. Woningcorporatie Domijn investeert 28 miljoen euro in de nieuwbouw van een gezondheidscentrum en 128 appartementen en de renovatie van twee flats. Stadsveld vormt één van de zeven herstructureringsgebieden van Enschede. Midden in de wijk komt het gezondheidscentrum met daarboven 38 koop- en huurappartementen. Domijn verwacht halverwege volgend jaar met de uitvoering van het project te beginnen en dit in 2005 af te ronden.

Reageer op dit artikel