nieuws

Biosoil opent kantoor in Chileense hoofdstad

bouwbreed

santiago – Bodemsaneerder Biosoil opent een vestiging in de Chileense hoofdstad Santiago. Het bedrijf uit Hendrik Ido Ambacht heeft al eigen kantoren in Duitsland en Denemarken. Volgens directeur J. Janse liggen voor Biosoil in Chili goede kansen. Sinds 1993 is zijn bedrijf gespecialiseerd in het ter plekke aanpakken van bodemvervuilingen. Met vijftig medewerkers rekent Biosoil […]

santiago – Bodemsaneerder Biosoil opent een vestiging in de Chileense hoofdstad Santiago. Het bedrijf uit Hendrik Ido Ambacht heeft al eigen kantoren in Duitsland en Denemarken.

Volgens directeur J. Janse liggen voor Biosoil in Chili goede kansen. Sinds 1993 is zijn bedrijf gespecialiseerd in het ter plekke aanpakken van bodemvervuilingen. Met vijftig medewerkers rekent Biosoil zich in ons land marktleider op het gebied van in situ-saneringen. Chili heeft afgelopen jaren het accent gelegd op de voorkoming van vervuilingen. Door aanscherping van de wetgeving neemt de markt voor bodemsaneringen toe. Veel opdrachten die in het verschiet liggen komen uit de hoek van de mijnbouw en petrochemie.

Reageer op dit artikel