nieuws

Achterhoekse corporaties fuseren

bouwbreed Premium

zelhem – De twee woningcorporaties De Stiepel uit Zelhem en Woonklavier uit Eibergen gaan per 1 januari 2005 fuseren. Gezamenlijk beheren de woningcorporaties in de Achterhoek straks rond de achtduizend woningen. De corporaties willen de organisatie verder professionaliseren en meer service verlenen aan woningzoekenden en huurders. Zo komen er in de acht kernen Zelhem, Vorden, […]

zelhem – De twee woningcorporaties De Stiepel uit Zelhem en Woonklavier uit Eibergen gaan per 1 januari 2005 fuseren. Gezamenlijk beheren de woningcorporaties in de Achterhoek straks rond de achtduizend woningen. De corporaties willen de organisatie verder professionaliseren en meer service verlenen aan woningzoekenden en huurders.

Zo komen er in de acht kernen Zelhem, Vorden, Hengelo, Lichtenvoorde, Borculo, Eibergen, Neede en Ruurlo een woonwinkel, waar mensen voor allerlei vragen over wonen terecht kunnen. Het is nog niet bekend wanneer deze woonwinkels worden gerealiseerd.

Reageer op dit artikel