nieuws

Werkplatform voor verreiker AS 90tele van Ahlmann

bouwbreed

Het systeem is alleen vanuit de cabine te bedienen wat betekent dat een opdracht met minstens twee man moet worden uitgevoerd.

Zodra het werkplatform aan de snelwisselaar vastzit, beperkt de machinist de snelheid van heffen en dalen tot 0,4 meter per seconde en blokkeert met het omzetten van een schakelaar de kiepfunctie van de machine. De draaihoek wordt beperkt tot 30 graden en de machine kan niet sneller rijden dan 6 kilometer per uur.

Uitschuiven

De telescooparm kan daarentegen wel helemaal uitschuiven. De compensatiecilinder en het mechaniek van de telescooparm houden het werkplatform recht. Ahlmann garandeert de veiligheid ook bij brekende leidingen en uitval van motor en accu. Bressel & Lade leveren het platform onder het nummer 725 BLA I.

De voorziening meet in breedte, diepte en hoogte rspectievelijk 1300, 860 en 1100. Het maximale laadvermogen bedraagt 250 kilo.

Reageer op dit artikel