nieuws

Vertrouwen directeur Reesink opgezegd

bouwbreed

zutphen – De raad van commissarissen van Reesink zegt het vertrouwen op in directeur B. Ten Doeschate. Dat hebben de toezichthouders van de toeleverancier van doe-het-zelf-winkels en de bouw laten weten. De commissarissen denken dat het enige directielid van Reesink niet in staat is om de juiste strategische keuzes te maken die de toekomst van […]

zutphen – De raad van commissarissen van Reesink zegt het vertrouwen op in directeur B. Ten Doeschate. Dat hebben de toezichthouders van de toeleverancier van doe-het-zelf-winkels en de bouw laten weten. De commissarissen denken dat het enige directielid van Reesink niet in staat is om de juiste strategische keuzes te maken die de toekomst van het bedrijf veilig stellen. “De vertrouwensbreuk is daarmee een feit”, stellen de commissarissen in een persbericht.

Vorige week weigerde Ten Doeschate met een gouden handdruk op te stappen. Om hem tot aftreden te dwingen, wordt nu half december een bijzondere aandeelhoudersvergadering georganiseerd. Tot die tijd blijft de Reesink-directeur in functie. De bestuurder heeft achttien jaar de leiding over de onderneming. Commissaris G. Heida van de onderneming treedt om gezondheidsredenen af en laat bij zijn vertrek met nadruk weten het besluit van zijn collega�s te steunen.

Reageer op dit artikel