nieuws

Tunnel verbindt hal, stadion en winkels

bouwbreed Premium

arnhem – Als er niet te veel kabels en leidingen liggen onder het nabijgelegen kruispunt, worden het Gelredome, de Rijnhal en winkelcentrum Kronenburg in Arnhem onderling met tunnels verbonden. Dat willen de provincie Gelderland, de gemeente en het Knooppunt Arnhem Nijmegen. Gelredome, de Rijnhal en het winkelcentrum worden nu van elkaar gescheiden door drukke doorgaande […]

arnhem – Als er niet te veel kabels en leidingen liggen onder het nabijgelegen kruispunt, worden het Gelredome, de Rijnhal en winkelcentrum Kronenburg in Arnhem onderling met tunnels verbonden. Dat willen de provincie Gelderland, de gemeente en het Knooppunt Arnhem Nijmegen.

Gelredome, de Rijnhal en het winkelcentrum worden nu van elkaar gescheiden door drukke doorgaande wegen en een groot kruispunt. Bij evenementen worden die nogal eens overgestoken door voetgangers, waardoor al sinds de bouw van Gelredome over een verbinding wordt nagedacht. De verbinding kost circa 13 miljoen euro.

Reageer op dit artikel