nieuws

ThermoControl regelt gasgestookte boiler

bouwbreed

veldhoven – De ThermoControl is een programmeerbare besturing voor de gasgestookte boilers ADMR en BFC Cyclone van A.O. Smith. Het toestel heeft onder meer twee pompaansturingen, een potentiaal vrij contact voor storingsmelding, en een externe, op afstand bedienbare aan/uit schakelaar. De gebruiker kan er een weekprogramma mee maken en per dag drie periodes met verschillende […]

veldhoven – De ThermoControl is een programmeerbare besturing voor de gasgestookte boilers ADMR en BFC Cyclone van A.O. Smith. Het toestel heeft onder meer twee pompaansturingen, een potentiaal vrij contact voor storingsmelding, en een externe, op afstand bedienbare aan/uit schakelaar.

De gebruiker kan er een weekprogramma mee maken en per dag drie periodes met verschillende temperaturen instellen.

Als er iets fout gaat geeft het systeem via het lcd-afleesscherm uitleg wat er aan de hand is en biedt de mogelijke oplossing aan. Het display geeft ook de historie van het aantal branduren, het aantal ontstekingen, vlamfouten en ontsteekfouten van het toestel weer. De gebruiker kan via een COM-poort en een computer met het toestel communiceren.

Standaard zit er een servicemelding in die minstens eenmaal per jaar waarschuwt dat het weer tijd is voor periodiek onderhoud.

Reageer op dit artikel