nieuws

Stekker Wieland heeft hoge bescherming

bouwbreed Premium

capelle aan de ijssel – Voor ondergrondse parkeergarages, buitenverlichting of zonweringen biedt het Duitse Wieland de stekerbare elektrische installatie Gesis IP+ aan. Het systeem wordt zonder handmatig bedraden geïnstalleerd en voldoet aan de beschermingsgraad IP65. Alle onderdelen worden industrieel voorgemonteerd en getest waardoor de elektrische veiligheid en beschermingsklasse gewaarborgd zijn. De voorgemonteerde componenten worden in […]

capelle aan de ijssel – Voor ondergrondse parkeergarages, buitenverlichting of zonweringen biedt het Duitse Wieland de stekerbare elektrische installatie Gesis IP+ aan. Het systeem wordt zonder handmatig bedraden geïnstalleerd en voldoet aan de beschermingsgraad IP65.

Alle onderdelen worden industrieel voorgemonteerd en getest waardoor de elektrische veiligheid en beschermingsklasse gewaarborgd zijn. De voorgemonteerde componenten worden in elkaar gestoken.

Een ingebouwde vergrendeling en een fysieke codering voorkomen dat bij de installatie fouten worden gemaakt. De connectoren hebben veerklemmen en bekorten de installatietijd. Het systeem is ontworpen voor 250/ 277 volt en 20 ampère en voldoet aan IEC61535.

Isolectra uit Capelle aan de IJssel importeert de voorgemonteerde leidingen, verdelers en chassisdelen.

Reageer op dit artikel