nieuws

Maastricht baggert Zuid-Willemsvaart

bouwbreed

maastricht – Het uitbaggeren van de Zuid-Willemsvaart en de Jojohaven bij sluis 19 in het Maastrichtse Bosscherveld is gisteren begonnen. De vaarweg wordt verbreed zodat hij ook geschikt is voor grotere schepen. Bij het verbreden van de vaarweg wordt zwaar verontreinigd slib afgevoerd. Het baggeren begint op de plek van de woonschepen, die bijna allemaal […]

maastricht – Het uitbaggeren van de Zuid-Willemsvaart en de Jojohaven bij sluis 19 in het Maastrichtse Bosscherveld is gisteren begonnen. De vaarweg wordt verbreed zodat hij ook geschikt is voor grotere schepen. Bij het verbreden van de vaarweg wordt zwaar verontreinigd slib afgevoerd. Het baggeren begint op de plek van de woonschepen, die bijna allemaal van hun plaats worden gehaald.

Reageer op dit artikel