nieuws

Jaipur-tegels in vier kruidenkleuren

bouwbreed Premium

verona – Jaipur is een serie kwarts wand- en vloertegels van Stone Italia uit Verona, Italië. Er zijn vier kleuren: vanille, peper, anijs en gember. Deze kruidenkleuren zijn even onregelmatig en onvoorspelbaar als de textuur van het speciaal behandelde oppervlak. Iedere tegel is daarom uniek. Van hetzelfde materiaal kunnen ook traptreden en aanrechtbladen worden gemaakt.

verona – Jaipur is een serie kwarts wand- en vloertegels van Stone Italia uit Verona, Italië. Er zijn vier kleuren: vanille, peper, anijs en gember. Deze kruidenkleuren zijn even onregelmatig en onvoorspelbaar als de textuur van het speciaal behandelde oppervlak. Iedere tegel is daarom uniek. Van hetzelfde materiaal kunnen ook traptreden en aanrechtbladen worden gemaakt.

Reageer op dit artikel