nieuws

Imtech bouwt akoestische proefcabines voor Stihl

bouwbreed Premium

gouda – Technisch dienstverlener Imtech gaat voor de Duitse gereedschappenproducent Stihl 140 akoestische proefcabines bouwen waarin nieuwe producten kunnen worden getest. Stihl maakt onder meer motorzagen, heggenscharen, hoge drukreinigers en boor- en slijpapparatuur voor de zakelijke en particuliere markt. De cabines komen in het nieuwe ontwikkeling- en researchcentrum van Stihl. Imtech verzorgt de complete technologie […]

gouda – Technisch dienstverlener Imtech gaat voor de Duitse gereedschappenproducent Stihl 140 akoestische proefcabines bouwen waarin nieuwe producten kunnen worden getest. Stihl maakt onder meer motorzagen, heggenscharen, hoge drukreinigers en boor- en slijpapparatuur voor de zakelijke en particuliere markt.

De cabines komen in het nieuwe ontwikkeling- en researchcentrum van Stihl. Imtech verzorgt de complete technologie (airconditioning, warmte- en koudetechnieken, elektrotechniek, brandbeveiliging) in het bedrijfspand. Met de order is een bedrag gemoeid van 15 miljoen euro.

Reageer op dit artikel