nieuws

Hochtief slaat geld uit Sydney Airport

bouwbreed Premium

essen – Hochtief heeft 4,96 procent van zijn aandelen in de luchthaven van Sydney verkocht aan de Australische investeringsbank MacQuarie. De opbrengst van 73,25 miljoen euro steekt de bouwer uit Essen in nieuwe luchthavenprojecten. De invloed van Hochtief in de luchthavenmaatschappij blijft na de verkoop ongewijzigd. De aandelen zijn sinds Hochtief bemoeienis heeft met de […]

essen – Hochtief heeft 4,96 procent van zijn aandelen in de luchthaven van Sydney verkocht aan de Australische investeringsbank MacQuarie. De opbrengst van 73,25 miljoen euro steekt de bouwer uit Essen in nieuwe luchthavenprojecten. De invloed van Hochtief in de luchthavenmaatschappij blijft na de verkoop ongewijzigd. De aandelen zijn sinds Hochtief bemoeienis heeft met de luchthaven in Sydney een kwart in waarde gestegen.

Reageer op dit artikel