nieuws

Gratis databank voor commercieel vastgoed

bouwbreed

den haag – Vastgoedmarkt heeft een aanbod van 7600 objecten commercieel vastgoed gratis toegankelijk gemaakt. Via internetpagina www.vastgoedmarkt.nl wordt inzicht verkregen in zowel kantoren en bedrijfsruimtes als winkels. Het initiatief van het blad Vastgoedmarkt volgt op eerdere mislukkingen de markt voor commercieel vastgoed helder in beeld te krijgen. Het initiatief M2Match – gestart met financiële […]

den haag – Vastgoedmarkt heeft een aanbod van 7600 objecten commercieel vastgoed gratis toegankelijk gemaakt. Via internetpagina www.vastgoedmarkt.nl wordt inzicht verkregen in zowel kantoren en bedrijfsruimtes als winkels.

Het initiatief van het blad Vastgoedmarkt volgt op eerdere mislukkingen de markt voor commercieel vastgoed helder in beeld te krijgen. Het initiatief M2Match – gestart met financiële steun van een institutionele beleggers – strandde omdat voor plaatsing op de site door de marktpartijen betaald moest worden.

Reageer op dit artikel