nieuws

General Electric slaat grote slag in Frans vastgoed

bouwbreed Premium

parijs – Het Amerikaanse conglomeraat General Electric (GE) wil een grote slag gaan slaan op de Franse vastgoedmarkt. Via dochteronderneming GE Real Estate Investissement France legde het een bod van 1,5 miljard euro neer voor de Franse vastgoedontwikkelaar Sophia. GE had vorige week al aangegeven op zoek te zijn naar Europese vastgoedfondsen, die op de […]

parijs – Het Amerikaanse conglomeraat General Electric (GE) wil een grote slag gaan slaan op de Franse vastgoedmarkt. Via dochteronderneming GE Real Estate Investissement France legde het een bod van 1,5 miljard euro neer voor de Franse vastgoedontwikkelaar Sophia. GE had vorige week al aangegeven op zoek te zijn naar Europese vastgoedfondsen, die op de beurzen veelal onder de intrinsieke waarde worden verhandeld. De vastgoedmarkt in Frankrijk is zich flink aan het herstellen. Onzeker is nog of het bod van GE zal slagen. De Franse vastgoedonderneming Société Foncière Lyonnaise gaf vorige week aan dat ze bereid is 1,4 miljard euro te betalen voor Sophia.

Reageer op dit artikel