nieuws

Geen belemmering voor naturistenpark

bouwbreed Premium

slochteren – Het naturistenpark Avalon langs het Schildmeer komt er toch. Koop Holding heeft tegen de verwachting in nog een overeenkomst met de initiatiefnemers van het blootpark weten te bewerkstelligen. Geveke Bouw, dochter van Koop Holding, gaat het park ontwikkelen en draagt de financiële risico�s. De aandelen van het naturistenpark komen in eerste instantie in […]

slochteren – Het naturistenpark Avalon langs het Schildmeer komt er toch. Koop Holding heeft tegen de verwachting in nog een overeenkomst met de initiatiefnemers van het blootpark weten te bewerkstelligen.

Geveke Bouw, dochter van Koop Holding, gaat het park ontwikkelen en draagt de financiële risico�s. De aandelen van het naturistenpark komen in eerste instantie in handen van Avalon BV en worden op termijn overgenomen door Koop Holding. Twee weken leek het erop dat het omstreden bouwplan niet door zou gaan omdat Avalon BV de benodigde financiering niet rond kon krijgen. Het college B en W van Slochteren presenteerde, met instemming van Geveke, in reactie daarop alternatieve plannen voor een �gewoon� bungalowpark op de beoogde locatie . De provincie liet echter weten daarvoor geen toestemming te verlenen.

Aangezien B en W van Slochteren het naturistenpark als belangrijke trekker zien, heeft de gemeente vervolgens met succes bemiddeld tussen Avalon BV en Koop Holding.

Reageer op dit artikel