nieuws

Boze werknemers gijzelen directie

bouwbreed Premium

manage – Ontevreden werknemers van verffabriek Sigma Coatings hebben sinds maandagavond acht directeuren in een kamer opgesloten. Het personeel is boos over plannen om ruim de helft van de 280 banen te schrappen bij het bedrijf in het Belgische Manage. De directie zou bovendien niet willen onderhandelen over een sociaal plan. Ook twee vakbondslieden zijn […]

manage – Ontevreden werknemers van verffabriek Sigma Coatings hebben sinds maandagavond acht directeuren in een kamer opgesloten. Het personeel is boos over plannen om ruim de helft van de 280 banen te schrappen bij het bedrijf in het Belgische Manage. De directie zou bovendien niet willen onderhandelen over een sociaal plan.

Ook twee vakbondslieden zijn in dezelfde kamer opgesloten.

Reageer op dit artikel