nieuws

Bestuurskantoor op Curaçao in knaloranje partijkleuren

bouwbreed Premium

willemstad – Het bestuurskantoor in de Curaçaose hoofdstad Willemstad krijgt een nieuw kleurtje. Dat dit nodig was, daar is iedereen het over eens. Maar men is er minder over te spreken dat het pand knaloranje wordt, de kleuren van de Frente Obrero di Liberashon (FOL), de politieke partij van A. Godett. Maanden was het het […]

willemstad – Het bestuurskantoor in de Curaçaose hoofdstad Willemstad krijgt een nieuw kleurtje. Dat dit nodig was, daar is iedereen het over eens. Maar men is er minder over te spreken dat het pand knaloranje wordt, de kleuren van de Frente Obrero di Liberashon (FOL), de politieke partij van A. Godett.

Maanden was het het best bewaarde geheim van Curaçao: welke kleur zou het gebouw van de Curaçaose bestuurders aan de rand van het centrum worden? Dat het zwaar verwaarloosde onderkomen momenteel oranje wordt gekleurd verbaast echter niemand. Immers, de verantwoordelijke gedeputeerde, R. Lak van Algemene Zaken, komt zelf uit het FOL-nest.

Al eerder liet de partij blijken zich niet te schamen de partijkleuren prominent in het straatbeeld te brengen. Twee jaar geleden liet Godett (toen gedeputeerde) de zitbanken in het centrum oranje verven. Het veroorzaakte een rel.

Reageer op dit artikel