nieuws

VROM zaait paniek over brandgevaar

bouwbreed Premium

sliedrecht ­ Het ministerie van VROM heeft onnodig paniek gezaaid over brandgevaarlijke situaties bij bedrijven in Sliedrecht. Dat zei burgemeester Boevee gisteren in een reactie op een VROM­rapport over brandveiligheid. Inspecteurs van VROM hebben in Sliedrecht een bedrijf aangetroffen met verkeerd opgeslagen stoffen en zonder geldige milieuvergunning. Zij hebben gelast dat dit binnen drie weken […]

sliedrecht ­ Het ministerie van VROM heeft onnodig paniek gezaaid over brandgevaarlijke situaties bij bedrijven in Sliedrecht. Dat zei burgemeester Boevee gisteren in een reactie op een VROM­rapport over brandveiligheid.

Inspecteurs van VROM hebben in Sliedrecht een bedrijf aangetroffen met verkeerd opgeslagen stoffen en zonder geldige milieuvergunning. Zij hebben gelast dat dit binnen drie weken wordt aangepakt. De Inspectie heeft Boevee inmiddels excuses aangeboden, maar de conclusie blijft overeind, aldus een woordvoerder van het ministerie.

Reageer op dit artikel