nieuws

Tauw breidt in Spanje activiteiten uit

bouwbreed Premium

deventer – Het ingenieursbureau Tauw heeft een belang van 60 procent genomen in het Spaanse Covitecma. De Zuid-Europese onderneming is actief op het gebied van bodemonderzoek en saneringsprojecten. Daarnaast houdt Covitecma zich bezig met milieukundig onderzoek en risicobeoordeling bij stortplaatsen en aan- en verkooptransacties. De Spanjaarden hebben ruim twintig mensen in dienst verspreid over twee […]

deventer – Het ingenieursbureau Tauw heeft een belang van 60 procent genomen in het Spaanse Covitecma.

De Zuid-Europese onderneming is actief op het gebied van bodemonderzoek en saneringsprojecten. Daarnaast houdt Covitecma zich bezig met milieukundig onderzoek en risicobeoordeling bij stortplaatsen en aan- en verkooptransacties.

De Spanjaarden hebben ruim twintig mensen in dienst verspreid over twee kantoren in Madrid en Barcelona. De Nederlanders delen het eigendom van het bedrijf met het management en het Deense COWI dat samen met Tauw binnen de CAT Alliance actief is.

Reageer op dit artikel