nieuws

Systeemwand Penta snel te monteren

bouwbreed Premium

almere – Interfinish te Almere heeft voor de (her)inrichting van kantoren en utiliteitsgebouwen de systeemwand Penta 100 ontwikkeld. De eenvoudige montage met een kliksysteem maakt de systeemwand met name geschikt voor het smallere budget, aldus de fabrikant. Deze montage is namelijk snel, wat zich vertaalt in de prijs. De lagere prijs is niet ten koste […]

almere – Interfinish te Almere heeft voor de (her)inrichting van kantoren en utiliteitsgebouwen de systeemwand Penta 100 ontwikkeld. De eenvoudige montage met een kliksysteem maakt de systeemwand met name geschikt voor het smallere budget, aldus de fabrikant. Deze montage is namelijk snel, wat zich vertaalt in de prijs.

De lagere prijs is niet ten koste gegaan van de vormgeving, meent Interfinish. De wandpanelen gaan naadloos over op kozijnen en hoeken. Combinaties in en met glaselementen zijn eveneens naadloos. Bij de gesloten panelen vormt een 25 millimeter T-profiel de koppeling tussen de modulen.

In de gesloten uitvoering heeft de Penta 100 een brandwerendheid van dertig minuten. De geluidsisolatie is standaard vanaf Rw 43 dB. Voor eene gesloten 100 Penta Vip systeemwand, die is voorzien van dubbel gipskartonpanelen, is de geluidsisolatie vanaf Rw 48 dB.

Reageer op dit artikel