nieuws

Stijging werkloosheid in half jaar gehalveerd

bouwbreed Premium

voorburg – De stijging van de werkloosheid over de afgelopen zes maanden is gehalveerd. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Nam het aantal werklozen het afgelopen halfjaar gemiddeld met 7.000 toe, in het tweede kwartaal van 2003 bedroeg dat cijfer nog 14.000. Het totaal aantal werklozen in Nederland bedraagt […]

voorburg – De stijging van de werkloosheid over de afgelopen zes maanden is gehalveerd. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Nam het aantal werklozen het afgelopen halfjaar gemiddeld met 7.000 toe, in het tweede kwartaal van 2003 bedroeg dat cijfer nog 14.000. Het totaal aantal werklozen in Nederland bedraagt op het moment 413 duizend, in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar is dat 91.000 meer.

Reageer op dit artikel