nieuws

Sigmalith voldoet aan vervangingsregeling

bouwbreed

uithoorn – Sigma Coatings introduceert het watergedragen verfsysteem Sigmalith WBA. Het systeem sluit aan op de vervangingsregeling voor de timmerindustrie, die inhoudt dat per 1 januari 2004 oplosmiddelarme verven moeten worden gebruikt. In timmerfabrieken worden houten gevelelementen in de regel voorzien van een grondverflaag die in twee arbeidsgangen wordt aangebracht. Steeds vaker wordt het timmerwerk […]

uithoorn – Sigma Coatings introduceert het watergedragen verfsysteem Sigmalith WBA. Het systeem sluit aan op de vervangingsregeling voor de timmerindustrie, die inhoudt dat per 1 januari 2004 oplosmiddelarme verven moeten worden gebruikt.

In timmerfabrieken worden houten gevelelementen in de regel voorzien van een grondverflaag die in twee arbeidsgangen wordt aangebracht. Steeds vaker wordt het timmerwerk nu als kant-en- klaar product afgeleverd, dus afgelakt en wel, meldt Sigma Coatings in het bedrijfsblad Schildersblad. Het watergedragern verfsysteem is gebaseerd op alkydemulsie. Het omvat de hoogglanzende aflak Sigmalith WBA Gloss en de grondverven Sigmalith WBA Dipprimer (voor de eerste laag) en Sigmalith WBA Primer (eerste of tweede laag).

Reageer op dit artikel