nieuws

Siemens stelt nieuw pasjessysteem voor

bouwbreed

den haag – Siemens Building Technologies lanceert het pasjessysteem SiPass. Dat gebeurt op de vakbeurs Integrale Veiligheid die van 11 tot en met 13 november in de Utrechtse Jaarbeurs plaatsvindt. SiPass is niet aan een bepaalde omvang gebonden en blijkt daarmee geschikt voor grote en kleine projecten. In het systeem zit altijd een module voor […]

den haag – Siemens Building Technologies lanceert het pasjessysteem SiPass. Dat gebeurt op de vakbeurs Integrale Veiligheid die van 11 tot en met 13 november in de Utrechtse Jaarbeurs plaatsvindt. SiPass is niet aan een bepaalde omvang gebonden en blijkt daarmee geschikt voor grote en kleine projecten.

In het systeem zit altijd een module voor toegangsbeheer. Deze kan variëren van een startpakket met één server, zestien kaartlezers, duizend kaarten en één werkstation tot grote zakelijke pakketten met één of meer servers, 128 kaartlezers, 25.000 kaarten, drie werkstations en bediening vanaf verschillende locaties.

SiPass is uit te breiden naar andere beveiligingssystemen. Als voorbeeld daarvan toont Siemens bijvoorbeeld de nieuwe camera�s die het zicht op lastige situaties moeten verbeteren en de SiRoute-modules voor draadloze detectie.

Reageer op dit artikel