nieuws

Protest van Readymix voor Kartellamt

bouwbreed Premium

bonn ­ Enkele honderden werknemers van Readymix protesteren vandaag voor het Kartellamt in Bonn tegen een dreigende overname door Heidelberg Cement. De ondernemingsraad van het concern uit Ratingen vreest dat het bedrijf grotendeels ophoudt te bestaan als het in handen valt van de concurrent. Heidelberg Cement is met het Britse concern RMC in gesprek over […]

bonn ­ Enkele honderden werknemers van Readymix protesteren vandaag voor het Kartellamt in Bonn tegen een dreigende overname door Heidelberg Cement. De ondernemingsraad van het concern uit Ratingen vreest dat het bedrijf grotendeels ophoudt te bestaan als het in handen valt van de concurrent. Heidelberg Cement is met het Britse concern RMC in gesprek over de verkoop van Readymix.

Reageer op dit artikel