nieuws

Impregneercrème biedt bescherming

bouwbreed Premium

hoogeveen – Funcosil C40 van Remmers Bouwchemie is een nieuwe hydrofoberende impregneercrème om beton te beschermen. De crème is ontwikkeld voor zichtbeton, speciaal beton, gewapend beton en gecarbonateerd beton tot kwaliteit B35. Het materiaal beschermt tegen alle gevolgen van indringing van schadelijke stoffen, of dat nu in vloeibare vorm is of in de vorm van […]

hoogeveen – Funcosil C40 van Remmers Bouwchemie is een nieuwe hydrofoberende impregneercrème om beton te beschermen. De crème is ontwikkeld voor zichtbeton, speciaal beton, gewapend beton en gecarbonateerd beton tot kwaliteit B35. Het materiaal beschermt tegen alle gevolgen van indringing van schadelijke stoffen, of dat nu in vloeibare vorm is of in de vorm van gassen. Bovendien blijft behandeld beton langer mooi en schoon.

Reageer op dit artikel