nieuws

Huis zoeken? Bunker kopen!

bouwbreed Premium

terschelling ­ Op Terschelling staan acht bunkers uit de Tweede Wereldoorlog als woonhuis te koop. Volgens de Groningse makelaar Van der Houwen kunnen belangstellenden voor minimaal 235.000 euro een verbouwde bunker kopen. De makelaar heeft de bunkers tot appartementen laten verbouwen. Het duurste vierpersoonsappartement kost 285.000 euro. Daarvoor krijgt de koper in totaal 59 vierkante […]

terschelling ­ Op Terschelling staan acht bunkers uit de Tweede Wereldoorlog als woonhuis te koop. Volgens de Groningse makelaar Van der Houwen kunnen belangstellenden voor minimaal 235.000 euro een verbouwde bunker kopen.

De makelaar heeft de bunkers tot appartementen laten verbouwen. Het duurste vierpersoonsappartement kost 285.000 euro. Daarvoor krijgt de koper in totaal 59 vierkante meter vloeroppervlakte. Bij grote belangstelling worden de bunkers bij opbod geveild.

De bunkers zijn hoog in de duinen gebouwd en hebben uitzicht op de Waddenzee, het dorp West­Terschelling en de haven. Ook wordt er op het Waddeneiland nagenoeg geen woonruimte verhandeld. Kopers hebben keuze uit twee­ tot vierpersoons woningen.

Reageer op dit artikel