nieuws

Fiat levert Tempus 2000 bedrijfswagens

bouwbreed Premium

amsterdam – Fiat Auto Nederland levert binnen drie jaar zo�n tweeduizend bedrijfswagens aan Tempus. Dat is een nieuwe franchise-organisatie voor installateurs die namens energiebedrijf Eneco toestellen voor verwarming en warmwater van particulieren onderhoudt. Tempus werd begin dit jaar opgericht en telt inmiddels negen installatiebedrijven. Fiat Auto Nederland is als exclusieve toeleverancier van bedrijfswagens als de […]

amsterdam – Fiat Auto Nederland levert binnen drie jaar zo�n tweeduizend bedrijfswagens aan Tempus. Dat is een nieuwe franchise-organisatie voor installateurs die namens energiebedrijf Eneco toestellen voor verwarming en warmwater van particulieren onderhoudt.

Tempus werd begin dit jaar opgericht en telt inmiddels negen installatiebedrijven. Fiat Auto Nederland is als exclusieve toeleverancier van bedrijfswagens als de Ducato en de Doblò Cargo aan Tempus verbonden.

Fiat toonde op de BedrijfsautoRAI als primeur een Ducato-chassis met een dubbele cabine met een extra lange wielbasis van 4,05 meter die af fabriek van een open laadbak kan worden voorzien. Fiat Nederland ontwikkelde uit de stationcar Stilo Multi Wagon een bedrijfsauto met een goed toegankelijke laadruimte van 1,5 kubieke meter. Tussen de laadruimte en de cabine zit een 30 centimeter hoog schot.

Reageer op dit artikel