nieuws

Duurzame gevelbescherming met Sikagard

bouwbreed Premium

utrecht ­ Om gevels duurzaam te beschermen heeft Sika het impregneermiddel Sikagard­703 W ontwikkeld. Het is een kant­en­klaar impregneermiddel op waterbasis. Het bevat geen schadelijke stoffen voor het milieu. Sikagard­703 W maakt gevels waterafstotend en beschermt bouwwerken tegen indringing van regenwater en aantasting door vuil, algen en mossen. Het kan worden toegepast op beton, metselwerk, […]

utrecht ­ Om gevels duurzaam te beschermen heeft Sika het impregneermiddel Sikagard­703 W ontwikkeld.

Het is een kant­en­klaar impregneermiddel op waterbasis. Het bevat geen schadelijke stoffen voor het milieu.

Sikagard­703 W maakt gevels waterafstotend en beschermt bouwwerken tegen indringing van regenwater en aantasting door vuil, algen en mossen. Het kan worden toegepast op beton, metselwerk, cementgebonden stucwerk en vele andere minerale ondergronden.

De vloeistof is kleurloos; er blijft geen zichtbare laag achter. Aanbrengen kan eenvoudig met borstel, roller of spray. Het impregneermiddel is overschilderbaar.

Reageer op dit artikel