nieuws

Dekker pleit voor ruimer huurbeleid

bouwbreed Premium

den haag – Woningcorporaties moeten meer investeren in herstructurering en nieuwbouw. In ruil daarvoor mogen zij vanaf 1 juli 2005 hogere huren gaan vragen. Dat schrijft minister Dekker (VROM) aan de Tweede Kamer. De minister constateert in haar brief dat er een “kunstmatig laag huurniveau” is ontstaan. De doorstroming in de huursector is met 254.000 […]

den haag – Woningcorporaties moeten meer investeren in herstructurering en nieuwbouw. In ruil daarvoor mogen zij vanaf 1 juli 2005 hogere huren gaan vragen. Dat schrijft minister Dekker (VROM) aan de Tweede Kamer.

De minister constateert in haar brief dat er een “kunstmatig laag huurniveau” is ontstaan. De doorstroming in de huursector is met 254.000 te laag. In 1997 lag het aantal nog op 335.000.

Reageer op dit artikel