nieuws

Buzzi slaat mis bij Dyckerhoff

bouwbreed Premium

wiesbaden ­ Slechts 43,3 procent van de preferente aandeelhouders van Dyckerhoff zijn ingegaan om het aanbod hun waardepapieren om te ruilen in effecten van Buzzi Unicum. Het Italiaanse bouwstoffenconcern wilde voor ieder stuk 2,4 aandeel van de eigen onderneming geven. Buzzi had als voorwaarde voor de transactie gesteld minimaal de helft van de preferente aandelen […]

wiesbaden ­ Slechts 43,3 procent van de preferente aandeelhouders van Dyckerhoff zijn ingegaan om het aanbod hun waardepapieren om te ruilen in effecten van Buzzi Unicum. Het Italiaanse bouwstoffenconcern wilde voor ieder stuk 2,4 aandeel van de eigen onderneming geven. Buzzi had als voorwaarde voor de transactie gesteld minimaal de helft van de preferente aandelen te willen verwerven. De Italianen beschikken al over 49,29 procent van de gewone en 6,75 procent van de preferente aandelen Dyckerhoff.

Reageer op dit artikel