nieuws

Verhoeve Groep lonkt naar Noord­Hollandse markt

bouwbreed

jirnsum/hummelo ­ De Verhoeve Groep wil met een nieuwe vestiging in Hoorn meer grip krijgen op de Noord­Hollandse markt. Het landelijk werkende grond­, weg­ en waterbouwbedrijf is ook actief op het gebied van projectleiding, advieswerk, bodemsaneringen en archeologisch onderzoek.

“Bij de nieuwe vestiging gaan twee mensen aan de slag die de markt gaan verkennen”, licht H. Sikkema van de Verhoeve Groep de plannen toe. Vanaf 2004 wil hij de personele bezetting in Hoorn elk jaar met vijf mensen uitbreiden.

Voor de groei van de activiteiten in Noord­Holland gaat Sikkema vanuit Hoorn op zoek naar nieuwe lokale partners. “Behalve bouwers en de lokale aannemer op de hoek zoeken we contact met adviesbureaus op het gebied van ruimtelijke ordening, projectontwikkelaars en beleggingsmaatschappijen.”

De Verhoeve Groep heeft ongeveer driehonderd mensen in dienst en draait op jaarbasis een omzet van 45 miljoen euro. In het westen beschikt het bedrijf over vestigingen in Rhoon en Zevenbergen. Het hoofdkantoor staat in het bij Arnhem gelegen Hummelo. In het oosten en noorden van het land werkt de bodemspecialist vanuit Zelhem, Hengelo, Almelo en het Friese Jirnsum.

Noord­Holland werd door de Verhoeve Groep altijd vanuit het kantoor in Jirnsum bediend. “Over de afsluitdijk is dat van hieruit een uur rijden”, vertelt Sikkema. Ondanks de relatief korte afstand denkt Sikkema dat lokale aanwezigheid meer mogelijkheden schept. “De kracht van de Verhoeve Groep zit in onze lokale aanwezigheid en de goede relaties die wij aanknopen met partners in de regio”.

Reageer op dit artikel