nieuws

Structuurglastegels met kleur en structuur

bouwbreed Premium

maastricht ­ Sphinx Tiles heeft een nieuwe serie SG structuurglastegels met kleurcoating voor binnentoepassing. De wandtegels zijn ontworpen door Ann Maes. De serie glastegels won recent de tweede prijs in het concours �100%design Rotterdam�. Maes ontwierp de tegels al in 1999, maar de fabrikant durft nu pas de introductie op de markt aan. De nieuwe serie […]

maastricht ­ Sphinx Tiles heeft een nieuwe serie SG structuurglastegels met kleurcoating voor binnentoepassing. De wandtegels zijn ontworpen door Ann Maes. De serie glastegels won recent de tweede prijs in het concours �100%design Rotterdam�.

Maes ontwierp de tegels al in 1999, maar de fabrikant durft nu pas de introductie op de markt aan. De nieuwe serie bestaat uit vier typen glasstructuren in elk vier kleuren. Het dessin van het reliëf geeft door de schaduwwerking extra dimensie aan de tegel. Een gematteerde vlakke tegel biedt een contrastwerking. Er zijn vier kleuren (zwart, wit, koper en rvs) en drie maten (15×15 centimeter, 10×30 centimeter en 30×30 centimeter).

Reageer op dit artikel