nieuws

Installateur loopt ketel Vaillant via internet na

bouwbreed Premium

amsterdam – Al eerder aangekondigd en nu daadwerkelijk te krijgen in Nederland: vrnetDIALOG. Vaillant verbindt met dit systeem via het internet de computer van de installateur met het verwarmingstoestel van zijn klanten. Langs die weg komen storingsmeldingen binnen en zijn veel mankementen te verhelpen. De installateur kan op die manier ook de ketels inregelen en […]

amsterdam – Al eerder aangekondigd en nu daadwerkelijk te krijgen in Nederland: vrnetDIALOG. Vaillant verbindt met dit systeem via het internet de computer van de installateur met het verwarmingstoestel van zijn klanten. Langs die weg komen storingsmeldingen binnen en zijn veel mankementen te verhelpen. De installateur kan op die manier ook de ketels inregelen en controleren. Het systeem belt bij storingen de centrale internetserver, die de melding doorstuurt naar de installateur. Deze logt via internet in op het storende toestel en controleert de technische gegevens. Vooralsnog kan dat alleen met de hrEXCLUSIEF en thermoCOMPACT. Vaillant levert het systeem voor een vaste en een mobiele telefoon.

Reageer op dit artikel