nieuws

Imtech levert systeem parkeren EK­voetbal

bouwbreed

gouda ­ Technisch dienstverlener Imtech gaat rondom de voetbalstadions van de Portugese clubs Porto, Benfica en Sporting Lissabon de parkeersystemen verzorgen. Volgend jaar zomer vindt in Portugal het Europees kampioenschap voetbal plaats. Met de opdracht is een bedrag van 2 miljoen euro gemoeid. Imtech levert alle software, maar ook slagbomen en betaalsystemen. De stadions van […]

gouda ­ Technisch dienstverlener Imtech gaat rondom de voetbalstadions van de Portugese clubs Porto, Benfica en Sporting Lissabon de parkeersystemen verzorgen. Volgend jaar zomer vindt in Portugal het Europees kampioenschap voetbal plaats.

Met de opdracht is een bedrag van 2 miljoen euro gemoeid. Imtech levert alle software, maar ook slagbomen en betaalsystemen.

De stadions van Benfica en Lissabon worden momenteel al voorzien van de parkeeroplossingen. De apparatuur voor het stadion van Porto wordt eind september geïnstalleerd. De klus wordt uitgevoerd door WPS Parking Systems, de werkmaatschappij van Imtech die gespecialiseerd is in parkeertechnologie.

Reageer op dit artikel