nieuws

Gasleiding springt door heiwerk

bouwbreed

ELST – Bij heiwerkzaamheden op een bedrijventerrein in het Gelderse Elst is gisterochtend een gasleiding gesprongen. Een heipaal raakte een aansluitleiding in de bodem van een particulier bedrijf. De gasleiding lag op het terrein van een onderneming in golfkarton en verpakkingsmaterialen, waar men bezig is met een uitbreiding van het pand. Een naastgelegen bedrijf is […]

ELST – Bij heiwerkzaamheden op een bedrijventerrein in het Gelderse Elst is gisterochtend een gasleiding gesprongen. Een heipaal raakte een aansluitleiding in de bodem van een particulier bedrijf.

De gasleiding lag op het terrein van een onderneming in golfkarton en verpakkingsmaterialen, waar men bezig is met een uitbreiding van het pand. Een naastgelegen bedrijf is korte tijd ontruimd geweest, enkele bedrijven hebben het een paar uur zonder gas moeten stellen. Medewerkers van energieleverancier Nuon hebben het lek inmiddels gedicht.

Of de aannemer die de heiwerkzaamheden uitvoerde, voorafgaand aan de werkzaamheden bij kabelregistratiebedrijf Klic gegevens heeft aangevraagd over de ligging van de leidingen, is niet bekend. Omdat de uitvoerder deze gegevens behoort aan te vragen, zal Nuon nagaan of dit is gebeurd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels