nieuws

Compacte gootkolk geschikt voor stedelijke gebieden

bouwbreed

barendrecht – ODS ontwikkelde met het Zwitserse Polydrain een gootkolk met een uitwendige breedte, lengte en hoogte van respectievelijk 200, 450 en 540 millimeter. De kolk past daarmee goed in een rollaag of in een gootlaag van strekken straatstenen. Het bedrijf uit Barendrecht kan het bovendeel in een schuine uitvoering leveren zodat het profiel van […]

barendrecht – ODS ontwikkelde met het Zwitserse Polydrain een gootkolk met een uitwendige breedte, lengte en hoogte van respectievelijk 200, 450 en 540 millimeter. De kolk past daarmee goed in een rollaag of in een gootlaag van strekken straatstenen. Het bedrijf uit Barendrecht kan het bovendeel in een schuine uitvoering leveren zodat het profiel van de gootlaag langs de band wordt doorgezet. De geringe hoogte maakt de gootkolk geschikt voor stedelijke gebieden waar ondergrondse infrastructuur de afmetingen van afvoersystemen beperkt. De kolk kan zo�n 12 liter zand vangen. Er zit geen vuilvangemmer in.

ODS levert er een uitlaatgarnituur met stankslot bij. Het scharnierende deksel uit gietijzer klikt boutloos in de gesloten gietijzeren omranding. De omranding is monolitisch verbonden met de onderbak. Het gietijzeren bovendeel is apart in hoogte te verstellen. De wand en de bodem zijn verstevigd uitgevoerd; de kolk hoeft niet ingestort maar kan met een stevige fundatie toe.

Reageer op dit artikel