nieuws

Beschermingsmiddelen ontwikkelingslanden

bouwbreed Premium

rotterdam ­ Het Centrum tot Bevordering van de Import uit ontwikkelingslanden (CIB) heeft een assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen uitgezocht, dat ruimschoots voldoet aan de Europese Richtlijn. Het zijn handschoenen, veiligheidsschoenen, beschermende kleding, veiligheidsbrillen, luchtfilters en andere hulpmiddelen die in de bouw worden gebruikt. De producten zijn afkomstig uit Bangladesh, Colombia, India, Indonesië en Pakistan. Informatie is […]

rotterdam ­ Het Centrum tot Bevordering van de Import uit ontwikkelingslanden (CIB) heeft een assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen uitgezocht, dat ruimschoots voldoet aan de Europese Richtlijn.

Het zijn handschoenen, veiligheidsschoenen, beschermende kleding, veiligheidsbrillen, luchtfilters en andere hulpmiddelen die in de bouw worden gebruikt. De producten zijn afkomstig uit Bangladesh, Colombia, India, Indonesië en Pakistan. Informatie is te verkrijgen bij het CBI in Rotterdam, maar ook op de vakbeurs voor veiligheid op het werk A+A 2003.

Het CBI heeft daar een paviljoen, waar de persoonlijke beschermingsmiddelen worden getoond. De vakbeurs A+A 2003 wordt van 27 tot en met 30 oktober gehouden in de Messe Düsseldorf in Duitsland.

Reageer op dit artikel