nieuws

Amvest bouwt met Heijmans

bouwbreed

rosmalen – Heijmans en Amvest gaan voor 63 miljoen euro aan de slag met twee woningbouwprojecten in het duurdere segment. Bouwer en investeerder hebben overeenstemming bereikt over de woontoren De Admirant in Eindhoven en appartementencomplex Stadssingel aan de Boezemweg te Rotterdam. De bouw van De Admirant gaat op 1 oktober van start. In de toren […]

rosmalen – Heijmans en Amvest gaan voor 63 miljoen euro aan de slag met twee woningbouwprojecten in het duurdere segment. Bouwer en investeerder hebben overeenstemming bereikt over de woontoren De Admirant in Eindhoven en appartementencomplex Stadssingel aan de Boezemweg te Rotterdam.

De bouw van De Admirant gaat op 1 oktober van start. In de toren komen 45 koop- en 48 huurwoningen. Met de bouw van Stadssingel wordt eind dit jaar begonnen. Het complex omvat 90 koopwoningen en 101 huurwoningen. De gronden voor beide projecten komen uit de portefeuille van Heijmans. Na voltooiing van de woningen ontfermt Amvest zich over de objecten.

Reageer op dit artikel