nieuws

Vroege campagne voor winterschilder

bouwbreed

den haag ­ De promotie voor de winterschilder is dit jaar vroeg van start gegaan. Hiertoe is op verzoek van de schildersbedrijven besloten om ook voor de bouwvak in plaats van na de zomer met het plannen van de winterwerkzaamheden te beginnen.

De campagne is gericht op zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Zij kunnen aanspraak maken op een korting van respectievelijk 12,50 en 30 euro per man per dag, wanneer zij hun onderhoudsbinnenschilderwerk of wandafwerking laten uitvoeren in de periode van 17 november tot en met 19 maart.

In de promotiecampagne wordt ook nog gewezen op het lage btw­tarief (6 procent) dat in elk geval nog tot het eind van dit jaar geldt voor schilderwerk aan objecten die bestemd zijn voor permanente bewoning en minstens 15 jaar oud zijn.

Voor het eerst is de campagne ook te vinden op internet onder www.winterschilder.nl Bezoekers van de site vinden hier onder meer informatie over de regeling, een rekenvoorbeeld en de adressen van deelnemende schildersbedrijven.

De campagne wordt dit jaar voor het eerst gepresenteerd door A&O Services, financiële en administratieve dienstverlener voor de sector Afbouw en Onderhoud in Rijswijk, die daarmee de taak van het Hoofdbedrijfschap Afbouw en Onderhoud overneemt.

Reageer op dit artikel