nieuws

Reppel verkoopt Hody staalplaatvloer

bouwbreed Premium

Reppel verkoopt Hody staalplaatvloer

dordrecht ­ Reppel Bouwspecialiteiten uit Dordrecht verkoopt vanaf 1 september de Hody staalplaatbetonvloeren van Dywidag Systems International uit Zaltbommel. De Hody gemodificeerde, trapeziumvormige staalplaat heeft een profielhoogte van 60 millimeter en is bestemd voor ‘lage’ staalplaatbetonvloeren. De totale vloerdikte ligt tussen 110 en 290 millimeter. De vrije overspanning bedraagt 9 meter. Reppel biedt ook de Lewis Zwaluwstaartplaten aan. Die hebben een profielhoogte van 16 millimeter waarmee de totale dikte van de betonvloer 36, 50 of 75 millimeter bedraagt. De vrije overspanning komt op 2,5 meter. Lewis en Hody bieden volgens de leverancier samen een integrale oplossing voor relatief lichte betonvloeren op bestaande of nieuwe draagconstructies.

Reageer op dit artikel