nieuws

Renovatie van stadhuis Spijkenisse

bouwbreed

Renovatie van stadhuis Spijkenisse

spijkenisse ­ Het stadhuis van Spijkenisse wordt voor ruim 10 miljoen euro gerenoveerd. De gemeenteraad stemde vorige week in met het renovatieplan. Eind december begint de verbouwing, de oplevering is gepland in 2005. Het stadhuis uit 1984 voldeed volgens R. Bodoux, hoofd algemene bestuurlijke zaken, niet meer aan de eisen. “Op de bovenste verdieping liepen de temperaturen soms op tot 35 graden Celsius. Ook de verlichting was minimaal.” Het stadhuis krijgt een nieuwe entree met een compleet nieuwe gevel. Voorts wordt de installatie verbeterd, worden kantoren van ambtenaren verbouwd en de raadszaal opnieuw ingericht. De gemeente betaalt de kosten, 10 miljoen euro. Het is nog niet bekend wie de opdracht uitvoert. Bodoux verwacht dit najaar de aanbesteding rond te hebben.

Reageer op dit artikel