nieuws

Britse rekenkamer onderzoekt de Agency

bouwbreed

Britse rekenkamer onderzoekt de Agency

londen ­ De Britse nationale rekenkamer onderzoekt of de Highway Agency, de ‘droge’ waterstaat, op de juiste manier werkt. De Agency besteedt jaarlijks 350 miljoen euro aan de aanleg van nieuwe en verbetering van bestaande snelwegen en andere doorgaande wegen. Omdat dat vaak jaren duurt, probeert het bureau ook onder het motto Making Better Use via een beter beheer, verandering van op­ en afritten en andere maatregelen de doorstroming te bevorderen. Het onderzoek van de National Audit Office richt zich op beide aspecten. “Wij kijken of het Making Better Use programma doeltreffend is tegen de verkeerscongestie, of de Agency goed gebruik maakt van haar middelen en van de beschikbare technologie en ook voldoende leert van opgedane ervaringen en gemaakte fouten,” stelt de NAO.

Reageer op dit artikel