nieuws

Winschoten renoveert industrieterreinen

bouwbreed Premium

Winschoten renoveert industrieterreinen

winschoten ­ De industrieterreinen Rensel en Hoogebrug in Winschoten gaan het komende jaar ingrijpend op de schop. De gemeente Winschoten wil 20 miljoen euro investeren in nieuwe wegen, bestrating, riolering, verlichting en bedrijfsverplaatsingen. De plannen voor de herinrichting van Rensel en Hoogebrug bestaan al langer, maar het ontbrak Winschoten tot nog toe aan financiële middelen om de daad bij het woord te kunnen voegen. Winschoten raakt de artikel 12­status kwijt en heeft eindelijk geld om de industrieterreinen op te knappen. Hoewel Rensel en Hoogebrug een gunstige ligging langs de A7 hebben, laat de bewegwijzering en de ontsluiting ernstig te wensen over. Wegen sluiten niet aan op de bedrijventerreinen, waardoor het vrachtverkeer het centrum van Winschoten te zwaar belast.

Reageer op dit artikel