nieuws

Nova van Axess kan zonder liftput toe

bouwbreed

Nova van Axess kan zonder liftput toe

barneveld ­ De eerste goederenlift met personenbegeleiding zonder liftput. Zo noemt Axess Liften uit Barneveld de Nova. Deze goederenlift vergt een inbouwdiepte van 8 centimeter en heeft een hefvermogen van 2000 kilogram. Het putje kan worden vervangen door een oprit.

De Nova wordt op locatie uit modules opgebouwd. Plaatsing kan in een bouwkundige schacht of in een plaatstalen of glazen schacht van Axess. Afhankelijk van de uitvoering kan de lift in circa een werkweek worden opgebouwd. Volgens Axess levert de montage geen overlast op. Standaard is de cabine van staal. Als optie biedt de leverancier ook een glazen uitvoering aan. De aankleding wordt op specificatie gemaakt. De lift telt dertien standaarduitvoeringen. Het Liftinstituut gaf een typegoedkeuring af voor de Nova.

Reageer op dit artikel