nieuws

Vlucht van helikopter moet kopers strikken

bouwbreed

ZWOLLE ­ De lauwe woningmarkt noopt makelaars, ontwikkelaars en gemeenten ertoe alles uit de kast te halen om nieuwbouwwoningen aan de man te brengen. Zo ook in de Zwolse nieuwbouwwijk Stadshagen waar ontwikkelaars en verkopers hopen door het verloten van helikoptervluchten extra mensen te interesseren voor een nieuwe koopwoning.

Normaliter werden nieuwe woningen in de jonge wijk tweemaal per jaar in een speciale krant aangeboden. Dit jaar organiseren betrokken partijen op 24 mei een woningmarkt voor de verkoop van vierhonderd nog te bouwen woningen. Als lokkertje wordt een rondvlucht helikopter boven de wijk ingezet. De marktpartijen financieren samen de kosten van de helikopter. De organisatie verwacht dat zo’n 150 mensen een vlucht zullen maken. Wie vliegangst heeft kan met een antieke bus de wijk verkennen.

Reageer op dit artikel